2008. szeptember 19., péntek

Pinup girl kötény - divat a konyhában

Először jöttek a bizsuk, aztán a cipők, majd a táskák. Lépni nem tudok tőlük a lakásban, éppenséggel mások sem. És istenem, most újabb körrel bővült a divatbolondéria: kötények. ?!...
Ünnepélyesen szeretnék székre állni, és elkiáltani a világnak, hogy nekem van a legtündéribb kötényem a világon. Most nem a narancsszínű gyerekkötényről beszélek, hanem a fentihez hasonló pinup szexiségről, amivel bátyámék leptek meg szülinapom alkalmából. Mivel egyedi darabról van szó, az enyémet már nem tudom megmutatni webes fotón (amint eladják, lekerül a kínálatból a kép is), így a konkrét vizuális élmény megmarad a hozzám közelállóknak tartott privát főzőshow-k attrakciójaként.
De pölö következőnek meg fentit szeretném. (ha még lesz...)
Vagy ezt itt?
Mondom, megindultam a lejtőn...


Köszönöm, J&B, a szuper szülinapi ajándékért, meg Portia Perdue-nek is, aki az egyedi darabok szülőanyja. Már kibontani is élmény a puha selyempapírba csomagolt gyönyörű kötényt, nemhogy hordani.


Bár a legklasszabb kötény - kétség sem férhet hozzá - nekem jutott, ha valakinek tetszene a stílus, és hasonlóan eszeveszettül bájos szeretne lenni a tűzhely mellett, und/oder támogatná Portia tevékenységét, itt lehet rendelni egyéb gyönyörűségeket, egyenesen Albuquerqueből. (Ez itt az ingyenreklám helye.)


Csak azért, mert gondoltam, hátha más fashionista is beindul... ;)

8 megjegyzés:

miniMálna írta...

énisénisénis :D a felsőt el is fogadnám. boldog szülinapot!
nem csinálsz egy fotót a sajátodról?

Gourmandula írta...

Korlátozott fényképezőkészségem okán nem rontanám a festett képet, mindenkinek a fantáziájára bízom a sajátom mintázatát. De üt... :))

Névtelen írta...

Remélem beszereztél hozzá egy csiribiri rúzst... most találtam meg a régi pinup girl kártyapaklit, azokon a csajokon is kötelező kellék :-) egyébként tényleg szuper ajándék...

Unknown írta...

BÚÉK! ;)
Nagyon csinos köténykék, tényleg sokkal mutatósabbak, mint a hagyományörző kékfestőkből származóak ;)

Ottis írta...

Nekem is nagyon tetszenek, én is eltudnám képzelni magam egy ilyen ksi kötényben!Boldog szülinapot kívánok, így utólag!

Gourmandula írta...

Köszönöm! :)

Névtelen írta...

Szia! Most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik:) a kötényedről találsz képet ha a linkedet megnyitod és a bal oldalán a shop info alatt a "1189" sales-re katt... nem rég költöztem el otthonról és szeretnék étkészletet vásárolni, már 1 hónapja járom a boltokat,de nem találok olyat ami tetszene és ki is adnék érte annyit (10 000 körül max...)tudnál tanácsot adni hol nézzem meg?
Tearsong

Gourmandula írta...

Szia!
Örülök, h tetszik! :)
Étkészlet nehéz ügy, ennyiért én az IKEAba mennék, egyszerű vonalak, színek, pótolható, jó minőség...
jobb ötletem nincsen, sok sikert a keresgéléshez!
GM

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin