2008. június 25., szerda

Goldenblog :)))

Nagyon gyorsan, mert mindjárt kezdődik a meccs, és szomjas szivacsok türelmetlenkednek a teraszon.

Az kérem úgy volt, hogy a BP barátommal beszéltem a minap, és mellékesen odavetette, hogy 'ja, neveztelek a goldenblogra.' Mire én: 'a mire?' Mikor képbe tett, kapott egy kedves korholást, valami ilyet, hogy: 'de cuki vagy, tééényleg vááááá, de figyi, jaj de hülye vagy bmeg, ez überégés lesz, senki nem fog rám szavazni, én meg majd ott kullogok 1 szavazattal a sor végén...' Mire ő 'te vagy a hülye bmeg'. Kedélyes baráti csevelyünk itt más témára ugrott, ezt megtárgyaltuk.

Ma volt az eredményhirdetés. kiderült, hogy 5. lettem a szavazáson. ÖTÖDIK, egy listában említve csupa olyan bloggerinával/rel , akik vérprofik, akikkel én egy lapon sosem említeném magamat. (hátmertazértálljunkkétlábbalaföldönna)

Namármost BP az egy szavazat, neki már ki is kiörömködtem magam (félig), most kinnt(egyvagykét'n'???) vár a teraszon, rám, és a pezsire, ami egyébként a töményes fiókban fennálló állandó teltház miatt most mirelit zöldborsók és karfiolok társaságban várja hűvösen nemesebb sorsát. (Végülis stílszerű a zöldséges fiók). De mindig elkanyarodom, szal vissza az 1 szavazathoz.

Ilyen előkelő helyezésből csökkent matematikai képességem mellett is teljes biztonsággal megállapítható, hogy akadt még kósza lélek, aki engem kedvel (de legalábbis a gourmandulát). Azt tudom, hogy nem az anyukám és nem a szűk baráti köröm szavazott, mert őnekik ugyanúgy kellett most elmagyarázni a goldenblogot, mint nekem.

Tehát.

Kedves Ismeretlen Olvasók!

Naaaaaaaaaaaaaagyon naaaaaaaaaaaaaaagyon köszönöm a visszajelzést, megható (kicsit be is bőgtem az örömtől detélleg), hogy nem hagytok magamban beszélni, és ezek szerint még örömöt is leltek az én teljesen hibbant, kaotik multikulti utazásaimban.

Tényleg, fuh, speechless (látjátok, ezért írtam csak fél oldalt).
váááááááááááááááááááááááááááááá :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Én most megyek, keverek egy szexi koktélt, vagy lehet, hogy főzök egy fröccsöt a BP tiszteletére, aki képes, és most nyögi be, hogy ma lett 30!!!!!!! (persze engem minősít, hogy nem tudtam). ...asszem ennek fényében langyosan durrantjuk a pezsgőt, mer' még mindig az a leghidegebb perpillanat az instant ünneplésre, márha nem akar senki tekilázni. (Egy biztos: holnap nemcsak a törököknek vagy a németeknek fog fájni.)

Emelem virtuálpoharam a többi blogger/ina egészségére, mindenkinek tiszta szívből gratulálok! :) Külön pohárköszöntőt mondok Ms. ÍB, az idei (méltán) nyertes bloggerina tiszteletére, ha tényleg érdekel a gasztronómia, akkor eltévesztettétek a házszámot, mars oda. :)

Én meg mégeccer tényleg nagyon köszönöm mindenkinek! Nekem most nagyon jó. :)

Üdv,
Gourmandula

7 megjegyzés:

Unknown írta...

... no akkor engedelmeddel a tágabb baráti körödbe soroltatom magam ;)
szívből gratulálok! ;)

Gourmandula írta...

confirmed. :D
ja, tájékoztatásul, szivacsok valóban a tekila után nyúltak, én pedig megállapítottam, hogy a langyos pezsgő bizonyos körülmények között egészen jól tud esni.

nana írta...

gratulálok!!!! :)

Névtelen írta...

Gratula mandula!:-)

Névtelen írta...

Megkésve de én is grtulálok, nagyon vígkedélyűek az írásaid,jó őket olvasni...a receptek pedig pont a "fogamra való" kajákról szólnak:-)

Nóri

Gourmandula írta...

köszönöm mindenkinek mégeccer! :))

Mamma írta...

Hadd csatlakozzam a vállveregetők táborához, és légyszi ne szerénykedj!:-))
Én spec nagyon kedvelem ezt a Te crossover konyhádat:-))

(Szkúza, hogy csak most értem ide, lassan pótolgatom az elmúlt heteket:-))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin