2009. december 31., csütörtök

Csin csin 2010

Idén végre nálam lesz a buli. Ennek holnap reggel már valszeg annyira nem fogok örülni, de most még jó ötletnek tűnik. Mint minden rendes buliban, a hangsúly az italokon, azon belül is a mennyiségin lesz. Nem csinálok nagy ügyet az ételből, krumpli saláta, virsli, halom kenyér, kacsazsír, hajnalban lencse sonkával a menü.

De ez csak a plusz információ, nem is ezért írok. Recept sincs most. Évet összegezni sem fogok, bár elég mozgalmas volt, kicsit mégis örülök neki, hogy magam mögött hagyom és átlépünk az újba. Új év, új kezdet, fogadalmak, idén tényleg, és komolyan. Nyomok egy hatalmas restart gombot, és remélem, 2010et dalolva elbírja az operációs rendszerem lefagyás és vírusok nélkül.

Most nektek írok, kedves engem olvasók.

Nem tudom, kik vagytok, de még azt sem, hogy hányan vagytok, a google analyticsem ugyanis hónapokkal ezelőtt meghalt, és nullát jelzett, már ameddig néztem, mert ezek után, érthető módon, elég hamar elkezdtem nem nézni. Különösebben nem hiányoznak a statisztikák a magánéletemből, de abból kiindulva, hogy Mams biztosan olvas, máris van egy hűséges olvasóm. Szóval az analytics bekaphatja, vagy legalábbis monnyonle.

Na kibököm a lényeget. Tök mindegy, hányan vagytok, amiért elkezdtem ezelőtt 152 mondattal a bejegyzést: csak annyit akarok mondani Nektek, undercover olvasóknak, hogy

Nagyon boldog új évet kívánok, pont olyat, amit Ti magatoknak reméltek !

Én jövőre is itt leszek, lehet, hogy intenzívebben, de nem valószínű, viszont azt továbbra is bizton ígérhetem, hogy szépen sorjában jönnek az új, kipróbált, leginkább állati fehérjében gazdag receptek. Mert enni nem csak kell, de tudni kell, sőt érdemes is.

Csin-csin!

Ölelek mindenkit,

Gourmandula

ui: és persze köszönöm, hogy olvastok... :) Mindenképpen megnyugtató érzés, hogy nem magamban beszélek.

14 megjegyzés:

Gabojsza írta...

csin csin! BÚÉK!

Jucy írta...

Boldog Új Évet Kívánok!

Ági, aki főz írta...

Nem magadban beszélsz. BUÉK! Mandulában gazdag új évet kívánok neked!

Juci írta...

Az a vöröslencse-saláta... maga volt a tökély.. Köszi mindent még 1X!!!

Juci írta...

bocs, nem saláta, főzelék:) mert közben a pesztós-szárított paradicsomos-olivás (szintén emlékezetes) tésztasalátádat emlegettük:) puszi

Doctor Pepper írta...

:) nem csak mamád olvas:) minimum az én mamám is:)

buék!!p, j

Gourmandula írta...

az a vicces, hogy vegaként hihetetlen, mit izzadtam össze, hogy legyen kerek íze az ételeknek. Most meg? Dirr egy szelet füstölt sonka a lábosba, a levében megfőztem a lencsét, félúton (mert mindig elfelejtem az elején) dobtam bele pár babérlevelet, végén tejföllel meglocsoltam, és konkrétan ENNYI. én ma fogok rendesen enni belőle, mert pont akkor hánytak az ágyamba, amikor elkezdtem enni, és hamar elment az étvágyam... :)

Anyamacskacica írta...

BUÉK egy undercover olvasótól, aki most azért bújik elő, mert tetszik neki, hogy azt kívánsz, amit ő is szokott. Szóval legyen Neked is olyan!
Zs.

gmx írta...

Olvassák, biza! BÚÉK neked is!

Névtelen írta...

Szia GM, én is undercover...szeretem a 'for dummys' recepteket:-)
Olvasok pár gasztroblogot... a tiéd a legviccesebb.
Csak így tovább,
Üdv,
Ányez

UI: fotót láthatnánk egyszer rólad?

Névtelen írta...

Nagyon Boldog Uj Evet!!! :-)

Gourmandula írta...

Szia Ányez, köszönöm!! :)
kép: nem titok, a piknikes bejegyzések egyikében asszem van is feltéve valami fotó. Sőt, sztem a következő profilképemen lehet, hogy rajta leszek én is. :)

gastro vazze írta...

namiazisten van? hola következő bejegyzés?
Belehánytak az ágyadbaaaa?!?!?! az minimum halálbüntetést érdemel....de legalábbis (...ide most valami általam utált kaját akartam írni, de rájöttem, hogy olyan meg nincs is...:))

Gourmandula írta...

ja bazmeg, belehánytak. Jól indult az új év.. :) De kapott is érte a lencsét ásító úriember rendesen...
Azért nem írok, mert éppen méregtelenítek, és még 10 napig kábé semmit nem ehetek párolt répán kívül. Kezdek is ingerlékeny lenni. persze ez így nagyon illedelmes megfogalmazás. se hús, se hal, se tojás, se alkohol, se kávé. szerencsére a cigi most amúgy sem hiányzik. igazából f***kivan. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin