gourmandula
2014. augusztus 6., szerda

Thai lazacfilé vietnámi zöld papaya salátával

›
Pár éve még az is science fiction volt, hogy halat szabad akaratomból egyek, ma meg éppen az utókornak mentem ezt a receptet. ...
5 megjegyzés:
2014. augusztus 5., kedd

A mojo-m és a sajtos rakott padlizsán (Melanzane parmigiana)

›
Jééééézusomdejó!!! Ez valami bődület jó lett. Ez valami brutális! Ennél jobbat még nem ettem! Kész, nincsvita, ezavilág LEGJOBB ...
1 megjegyzés:
2013. július 26., péntek

Gránátalmás csirke marokkói kenyérsalátával

›
Szabi van, kedv lett újra (kivéve fotózni), ráadásul Dből a harmadik falat után a következő mondat bukott ki: “ Ha ezt nem poszt...
1 megjegyzés:
2013. július 23., kedd

Argentína

›
Rio de Janeiro után Dél-Amerika az elejéről, mert a múltkor  (másfél éve) nagyon a lényegre szorítkoztam . Tehát.  Dél-Amerika, nett...
1 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Bemutatkozom

Gourmandula
Utazom, főzök, főzés közben utazom és fordítva. Aztán hirtelen mindenevő leszek. Zajlik az élet, nemcsak a konyhában. És mi köze ennek a mandulához? Semmi.
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.