tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post7909955502181184997..comments2024-03-07T08:11:15.745+01:00Comments on gourmandula: Borvacsora: Vörösboros csirkeGourmandulahttp://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-88462003982195257382007-10-03T22:32:00.000+02:002007-10-03T22:32:00.000+02:00hát engem tod mennyire hoz lázba...:)) de bizta fi...hát engem tod mennyire hoz lázba...:)) de bizta finom volt... láttad a répalevesed premierplanban? :))) hmmmmGourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-12069517354752439302007-10-03T20:05:00.000+02:002007-10-03T20:05:00.000+02:00Én egyszer túróscsusza-harcsapaprikással próbáltam...Én egyszer túróscsusza-harcsapaprikással próbáltam külföldieket elvakítani, a csavar az volt benne, hogy a csuszát kicsit felnyomtam ezzel-azzal (talán fokhagyma, tojásfehérje) a tetejére pedig darált/morzsolt tepertőből és tojáshabból csináltam krémet és bedobtam pirulni a sütőbe. <BR/><BR/>Igen, valóban nehéz étel, de nem olyan gusztustalan, mint amilyennek hangzik... sőtAnonymousnoreply@blogger.com