tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post7758267599308932944..comments2024-03-07T08:11:15.745+01:00Comments on gourmandula: Thai pirított csirke chilis-gyömbéres-mentás-citromos spárgával (stir-fry)Gourmandulahttp://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-41410573658489075752009-05-27T12:05:07.249+02:002009-05-27T12:05:07.249+02:00halszósz/pálmacukor tuti működni fog, hiszen thai ...halszósz/pálmacukor tuti működni fog, hiszen thai kajákban gyakori ez a kombó. igen, most úgy alakult, hogy husiba nyomulok, nem kis gőzzel. :))) (előzetes írásokból ki is derül a hogyansmiért)Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-70919643545969166912009-05-27T09:43:17.452+02:002009-05-27T09:43:17.452+02:00egyébként úgy látszik, ez az én mániám, mármint a ...egyébként úgy látszik, ez az én mániám, mármint a halszósz. különben meg igencsak meglepődtem, amikor ráeszméltem, hogy húsos receptek is vannak már Nálad:))))<br /><br />akkor legyen úgy, hogy rakunk bele kevés pálmacukrot és akkor jó lesz. remélem talán hétvégére elkészül a konyha, legalábbis olyan állapotba kerül, hogy főzni már lehessen benne. és akkor aztán...!;)starfihttps://www.blogger.com/profile/04022312897542996537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-10450881811680589092009-05-25T17:00:26.770+02:002009-05-25T17:00:26.770+02:00ági: szívesen máskor is! :)
sf: örülök! :)
halsz...ági: szívesen máskor is! :)<br /><br />sf: örülök! :) <br />halszósz: baby step by babystep, az egyeik kedvenc mondásom... :) épp hogy csak elkezdtem húst enni, a hal még picit várat magára. de ahogy haladok, fél év múlva rózsaszín lazacstake-et fogok sütögetni... :) viccet félretéve a halszósz nem nagy barátom, pláne, amióta tudom, hogyan készül. De bármilyen édeskés szójaszósz megteszi: a szósz szerepe a receptben ugyanis a lime ellensúlyozása egy kis édeskés ízzel. Ebből a szempontból a halszósz nem feltétlenül a legjobb választás, vagy akkor egy kis édes csiliszószt is biztos akarnék bele tenni. vagy egy kis csipet nád/pálmacukrot. vagy valamit. <br />ha bpesten lenne a nemkonyhád, akkor szívesen felajánlanám a maradék 1 porciót, így csak azt kívánom, mielőbb üzemeld be a tűzhelyet, és hajrá! :)Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-24904641411606119532009-05-25T12:03:08.532+02:002009-05-25T12:03:08.532+02:00amikor megláttam reggel ezt a receptet, azóta ez j...amikor megláttam reggel ezt a receptet, azóta ez jár az agyamban... tudod mivel lehetne esetleg hoisin nélkül készíteni? egy-két ek. halszósszal... :)<br /><br />bár lenne konyhám, ahol megfőzhetném...starfihttps://www.blogger.com/profile/04022312897542996537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-56148504835124023872009-05-25T10:26:51.844+02:002009-05-25T10:26:51.844+02:00fú, ez milyen jó recept!:)fú, ez milyen jó recept!:)starfihttps://www.blogger.com/profile/04022312897542996537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-42734217792128937002009-05-25T08:24:38.496+02:002009-05-25T08:24:38.496+02:00Érzelmeim a spárga iránt nagyon hasonlóak! A recep...Érzelmeim a spárga iránt nagyon hasonlóak! A receptet meg köszi!Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.com