tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post2477257578345153636..comments2024-03-07T08:11:15.745+01:00Comments on gourmandula: VKF Cinke á la Gourmandula - Hungarian dumplings in sage-butter sauceGourmandulahttp://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-36925993780585122762008-06-06T15:29:00.000+02:002008-06-06T15:29:00.000+02:00Nagyon ott van a dolog, egy magyar ételtől meglepő...Nagyon ott van a dolog, egy magyar ételtől meglepő ez a visszafogott, de mégis kerek ízvilág. Bár nem tudom, hogyan néz ki a madár, de alakbeli hasonlóság alapján az én gombócaim inkább floridai nyugdíjasok lettek. Szalonna nálam is kimarad, ennek ellenére még húsimádó édesapámnak is volt pár kedves szava róla.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-30082112742317140442008-04-07T22:20:00.000+02:002008-04-07T22:20:00.000+02:00hu erre nagyon raizgultam, nem is ertem, hogy eddi...hu erre nagyon raizgultam, nem is ertem, hogy eddig miert nem csinaltam meg ilyet, de most, hogy ezt elolvastam, azt hiszem semmi nem allithat meg. koszi! :)Moha és Sáfrányhttps://www.blogger.com/profile/11495231937804847733noreply@blogger.com