tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post2224833381591626490..comments2024-03-07T08:11:15.745+01:00Comments on gourmandula: Milánói Peck (egy tökéletes nap krónikája)Gourmandulahttp://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-7387028291978163722007-11-18T20:17:00.000+01:002007-11-18T20:17:00.000+01:00Nem, neeem, nem vagyok ennyire elvetemült. Így vol...Nem, neeem, nem vagyok ennyire elvetemült. Így volt átszállásom, és a 3 órás hasztalan vesztegelés helyett akkor már a legkorábbi érkezés és legkésőbbi indulás mellett döntöttem. :)<BR/>Igen igen, vagy 500 olasz kenyérképet néztem végig, mégsincs meg, pedig mindenütt kapható... Olyan pizzatészta szerű fonat volt, benne soksoksok olívával. Mmmmmmmmmm....Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-9501748599758259132007-11-18T17:20:00.000+01:002007-11-18T17:20:00.000+01:00Gourmandula! Reggel mentél, este jöttél, talán fap...Gourmandula! <BR/>Reggel mentél, este jöttél, talán fapadossal?! Mert akkor tényleg nem kis teljesítmény!:-)<BR/>Nagyon irigyellek, mint nagy olasz -rajongó. Végigjártam veled az utcákat, kár, hogy én is már olyan régen voltam. Bár Milánó nem annyira tartozott sose a kedvenceim közé, mégis most beindult a fantáziám egy kis autentikus cappuccino-ra.:-) Az olívabogyósra focaccia-t mondtam volna én is, de Dolcevitanak biztos van rá tuti tippje.siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.com