tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post1582565898832238555..comments2024-03-07T08:11:15.745+01:00Comments on gourmandula: Házi készítésű szusiGourmandulahttp://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-7932905024455673482008-08-19T10:11:00.000+02:002008-08-19T10:11:00.000+02:00Örülök, hogy mindenki örül! :) Jééédefura, tééényl...Örülök, hogy mindenki örül! :) Jééédefura, tééényleg...Hát nem szándékos volt, nemtok előredátumozni (vagy ezek szerint de...?). Utólag a Ghiblit tegnap beletettem (első körben nem volt még képem), illetve áttekinthetőbbre tagoltam, hogy akit nem érdekel a blablabla, könnyedén a lényegi részre ugorhasson. ezek szerint ez ezzel jár. ez van.:)Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-18566113762521150352008-08-19T09:51:00.000+02:002008-08-19T09:51:00.000+02:00Nagyon jó az egész poszt, köszönjük! (Az érdekes, ...Nagyon jó az egész poszt, köszönjük! (Az érdekes, hogy tegnap du is itt láttam, a gasztro.blog.hu-n, ma meg úgy tűnik, mintha új poszt lenne...előredátumozás?)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-32622160933782071702008-08-18T23:31:00.000+02:002008-08-18T23:31:00.000+02:00Hűűű, nem volt semmi a poszt hossza, de tényleg me...Hűűű, nem volt semmi a poszt hossza, de tényleg megérte elolvasni. Ki tudja mióta lapul szinte az összes hozzávaló a kamrámban, de valamiért még nem álltam neki a tekercselésnek, na de majd most! Köszi a sok hasznos tippet!!! :o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-40773397646339982322008-08-18T17:08:00.000+02:002008-08-18T17:08:00.000+02:00Durván hosszú, ellenben mostmár nemcsak a szexi, d...Durván hosszú, ellenben mostmár nemcsak a szexi, de az erotikus étel fogalmával is megismertettelek. :)))<BR/>Ja, utólag bebiggyesztettem az erotikus autók netovábbját is, a Maserati Ghibli II-t. Lehet ismerkedni. :))Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-50220326769493418152008-08-18T13:42:00.000+02:002008-08-18T13:42:00.000+02:00Remek volt a szusi! Én még csak most barátkozom ez...Remek volt a szusi! Én még csak most barátkozom ezekkel a dolgokkal, ugye. De ez teljesen rendben volt!<BR/>Ez a poszt durván hosszú lett, de megérte végigolvasnom, sok mindent tanultam!:-))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-24436871662406831912008-08-18T13:02:00.000+02:002008-08-18T13:02:00.000+02:00ááá ,tééényleg, már emlékszem!köszi szépen! :)ááá ,tééényleg, már emlékszem!<BR/>köszi szépen! :)Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-80197270823688917752008-08-18T12:13:00.000+02:002008-08-18T12:13:00.000+02:00a rozsakerti japan boltban :)a rozsakerti japan boltban :)Moha és Sáfrányhttps://www.blogger.com/profile/11495231937804847733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-81125999867169849632008-08-18T10:31:00.000+02:002008-08-18T10:31:00.000+02:00MS: hol is vetted a tálat? :))BB: hát le kell, hog...MS: hol is vetted a tálat? :))<BR/>BB: hát le kell, hogy törjem mosolyod, halszósznek sem megyek a közelébe sem. Thaiföldi kalandok után otthon én is adtam neki pár esélyt, de be kellett látnom, ez nem az én világom... :)<BR/>de amúgy igazad, van, ebbe bele sem gondoltam - mondjuk megnézném, hogy hányan ennének belőle, ha elmondanánk, honnan is van a szósz... :)Gourmandulahttps://www.blogger.com/profile/13381818907665869559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-6773122213093762252008-08-18T09:42:00.000+02:002008-08-18T09:42:00.000+02:00Nagyon finomak voltak! ;) Köszi a szusiról szóló h...Nagyon finomak voltak! ;) Köszi a szusiról szóló háttérinformációt és a részletes elkészítési leírást is ;)<BR/><BR/>Szóval nem lennél hajlandó hetekig sóban erjesztett halat enni - a levével pedig mégis ízesíted az ételeket? ;) A hagyományos halszósz (fish-sauce, oyster sauce) hónapokon át készül, ld. pl. itt a <A HREF="http://importfood.com/how_fish_sauce_is_made.html" REL="nofollow">halszósz készítésének titkát</A> ;) Szóval nem kell múlt időben beszélned erről a sós halérlelésről ;) Egyébként a bangkoki piacon specialitás nem csak a hal leve, hanem maga a 3-12 hónapon át fermentált hal is. Ezt az igazi ínyencfalatot langyosan fogyasztják - még nem volt szerencsém hozzá. No, szóval 100 napos tojás ide vagy oda, az egész világon befutott a 365 napos halból kifolyt lé ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7108203121787460468.post-54799740430041190572008-08-18T00:25:00.000+02:002008-08-18T00:25:00.000+02:00hu de jo, hogy vegre folkerult a recept! nagyon va...hu de jo, hogy vegre folkerult a recept! nagyon vartam mar, isteni volt ez a sushi!<BR/>orulok, hogy a tanyeron lett lefotozva, vegre japan kaja volt rajta, vegulis arra talaltak ki, es milyen jol mutat benne!Moha és Sáfrányhttps://www.blogger.com/profile/11495231937804847733noreply@blogger.com